Anabela obrisala sve fotografije sa suprugom: Razvod u najavi

Piše: Redakcija

Nakon što su prije dvije noći saslušani u policiji zbog porodičnog nasilja, o Anabeli i Andreju Atijasu priča cijeli Region. Navodno je Andrej udario Anabelu, na što mu je ona uzvratila. Sumnja se da je Andrej bio pijan. Par se nakon saslušanja navodno pomirio u policiji, a Andrej je kasnije prokomentarisao da su komšije zvale policiju, jer je bio glasan, te kako bi ga zadržali u policijskoj stanici da je povrijedio suprugu.

Mediji u Regionu pišu kako će Anabela podnijeti zahtjev za razvod, jer je cijeli život trpila nasilnike. Suprug Andrej je ubjeđuje da se ne odlučuje na takav korak, jer je njegova ljubav prema njoj velika. Da se opasno zakuhalo govori i činjenica da je Anabela s društvenih mreža obrisala sve zajedničke fotografije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti