Otac preminulog glumca prvi put govorio u javnosti: Ta će me slika uvijek pratiti

Piše: Redakcija

Otac pokojnog glumca Heatha Ledgera, Kim, po prvi put je u javnosti govorio o smrti sina do koje je došlo 2008. godine. Naime, on je u intervjuu za “Nova 969” otkrio da ga je jedan od poslovnih partnera tada nazvao kako bi izrazio zabrinutost za Heatha, zbog čega je ovaj uključio televizor te se suočio sa strašnim snimcima koje su prikazivale njegovog sina na nosilima.

– Ta će me slika uvijek pratiti. Nisam mogao vjerovati. Imao sam osjećaj da sam posljednji saznao šta se dogodilo – rekao je on. 

Podsjećamo, Heath je imao samo 28 godina kada je preminu od posljedica predoziranja, odnosno srčanog zastoja prouzrokovanog time. 

– Da sam barem bio ondje, probudio ga ili učinio nešto. U tom trenutku sam bio u Perthu, a on u New Yorku, a ja i danas razmišljam: “Bože, šta bi bilo da sam bio tamo?” – izjavio je on. 

Kim je nakon sinove smrti pokrenuo organizaciju “ScriptWise” čija je djelatnost usmjerena na povećanje svijesti o ovisnostima u Australiji. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti