Sofia Vergara: Više ne moram žrtvovati svoje psihičko zdravlje

Piše: Redakcija

Sofia Vergara, glumica koja je vrhunac svoje popularnosti dostigla u seriji “Moderna porodica” je u intervjuu za “Health magazine” otkrila da u njenom životu nisu uvijek cvjetale ruže, ali da ju je sve to naučilo da na život danas gleda drugačije. 
 
– Ne sjedim i ne plačem ni zbog čega. Uvijek pomislim: “To je to, a sad idemo dalje. Probat ću nešto drugo.”  U suprotnom, samo gubite vrijeme na plakanje. Nemojte gubiti vrijeme – rekla je ona. 
 
Glumica je dodala i to da je u karijeri imala teških trenutaka, te da je u periodu kada je bila na samom početku morala svašta raditi. 
 
– Puno radiš, ali na kraju si ipak nagrađen za sva žrtvovanja. Najteže mi je padalo to što sam propuštala sinove rođendane i što nisam uvijek mogla biti uz njega. No, više se ne moram žrtvovati. Ne moram žrtvovati psihičko zdravlje, a ni svoju porodicu. To je najbolja stvar koju uspijeh sa sobom nosi – dodala je ona. 
 
Podjećamo, Sofia je u braku s Joeom   Manganiellom, a važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova. 
 
Image result for joe manganiello and sofia
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti