Matthew McConaughey otkrio kako je spasio šestomjesečnog sina od tragedije

Piše: Redakcija

Matthew McConaughey tokom gostovanja u jednom tv emisiji prisjetio se kako je svojom snalažljivošću i spretnošću uspio spasiti sinčića od opasnosti koja je vrebala na planini

Slavni glumac Matthew McConaughey šest godina je u braku s Camilom Alves s kojom ima troje djece, sinove Levia i Livingstona te kćerku Vidu. Iako rijetko govori o svojoj porodici i privatnom životu, 48-godišnji glumac u svojem je posljednjem televizijskom pojavljivanju otkrio zanimljiv detalj iz prošlosti.

Naime tokom jednog izleta sa suprugom i tada šestomjesečnim Levijem, Matthew je zamalo doživio veliku tragediju.

– Bili smo na izletu u obilasku planinskog lanca Grand Canyon. Smjestili smo se na jednom mjestu i započeli porodični piknik. Idila je u jednom trenutku prekinuta. Iza nas se našao veliki muflon. Da bih spasio sina, morao sam baciti tada šestomjesečnog sina supruzi koja je stajala u malenom prolazu čak 4,5 metara ispod nas – započeo je svoje neugodno iskustvo koje je nasreću završilo bez ikakvih posljedica.

Dodao je i kako ih je zapravo spasio njihov pas koji je počeo lajati na golemu planinsku ovcu, a zahvalio se i supruzi koja je brzo reagirala i pomogla mu u bijegu.

Voditelj i ostali gosti u studiju zaključili su kako McConaughey nije heroj samo na ekranu već i u stvarnom životu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti