Claire Danes dvije sedmice nakon porođaja obavlja sve sama

Piše: Redakcija

Samo dvije sedmice nakon porođaja, glumica Claire Danes obavlja sve sama. Paparazzi su je snimili na ulicama New Yorka kako spretno vuče i gura kolica iz shoppinga i bebu u dječijim kolicima. 39-godišnja glumica, koja se proslavila ulogom mrzovoljne tinejdžerke u seriji “I to mi je neki život”, a zavidni glumački talent pokazala u TV hitu “Domovina”, nedavno je rodila drugo dijete. Ona i njen suprug Hugh Dancy dočekali su još jednog sina, a samo dvije sedmice nakon što se porodila, sve obaveze su pale na nju. Slavna mama, koja je do samog kraja uspjela spol bebe zadržati u tajnosti, tako je po kišnom vremenu dokazala kako je zaista samostalna.

U prvom izlasku iz stana, Claire je kupila brojne role šarenih tapeta, koje su vrlo vjerovatno namijenjene uređenju dječije sobe. Plavokosa glumica i četiri godine stariji suprug Hugh, kojeg mnogi pamte po glavnoj muškoj ulozi iz filma “Tajni snovi jedne šopingholičarke”, vjenčali su se 2009. godine na intimnom vjenčanju u Francuskoj.  Zaljubili su se na setu snimanja filma “Predvečerje” koji su zajedno snimali 2006. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti