Odmor u septembru: Jelena Rozga ljetuje na svojoj omiljenoj destinaciji

Piše: Redakcija

Nema koji celebrity posljednjih mjeseci nije uživao u tirkiznom moru na Mykonosu. Tom grčkom otoku nije odoljela ni Jelena Rozga koja se na odmor uputila s društvom nakon napornog radnog ljeta pretrpanog koncertima i snimanjima novih spotova

Poznata pjevačica Jelena Rozga velika je zaljubljenica u putovanja, a zahvaljujući toj strasti i poslovnim prilikama, često posjećuje atraktivne destinacije širom svijeta. Poznato je kako tradicionalno ljetuju je u Grčkoj. Ondje zna otići i tokom godine, kad se zaželi odmaknuti od brojnih obaveza, a sada će ostati sedam dana.

View this post on Instagram

Just another day in paradise…💚 #mykonos #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Za svoje vjerne fanove najprije je na Instagramu objavila je snimku gdje roni, a potom i jednu zavodljivu fotografiju na kojoj bosonoga pozira na stepenicama. Obukla je zelenu haljinu na preklop koja slovi kao svevremenski klasik. Pjevačica je uvijek u trendu, budući da su tačkice su hit sezone, a pogodila je i s modelom sunčanih naočala.

View this post on Instagram

The big blue.. 🐬😊#summervibes #mykonos #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pokazala je Jelena i casual styling sa zanimljivom bijelom bluzom s kukičanim puf rukavima, a kao pozadinu je iskoristila bijelu pozadinu mikonoških kućica.

View this post on Instagram

U prolazu…😘 #mykonos #summeringreece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti