Bivša supruga Romana Abramoviča otvorila dušu: Naš razvod bio je idealan

Piše: Redakcija

Bivša supruga Romana Abramoviča, Irina, dala je intervju prvi puta nakon razvoda prije 11 godina. Njihov je razvod ostao obavijen velom tajne, no kružile su glasine da je Irina dobila 300 milijuna dolara, nekoliko nekretnina, jahtu i privatni avion. Danas je najviše ponosna na njihovo petero djece.

Bivša stjuardesa sa stalnom adresom u Londonu, koja se udala za ruskog tajkuna 1991., otkrila je za rusko izdanje magazina Tatler kako je danas duboko religiozna. Zahvaljujući brakorazvodnoj nagodbi i danas uživa u luksuzu, putuje svijetom i trudi se sačuvati privatni život od javnosti.

Irina Malandina i Roman Abramovič upoznali su se kad je ruski bogataš putovao avio-kompanijom za koju je Irina radila kao stjuardesa. Otac joj je umro kad je imala dvije godine i odrasla je u teškom siromaštvu. Njihov je zajednički život opisala kao ‘život u zlatnom kavezu’, pod neprestanim nadzorom čuvara, koji su bili bivši engleski obavještajci. Prokomentirala je i povlačenje iz javnosti nakon razvoda. 

– Ne mogu se složiti da je moj životni stil sad prezatvoren, previše privatan. Da, možda nedostaje glamura, ali imam ga dovoljno. A za mene je to komunikacija s porodicom, susreti s prijateljima, česta putovanja diljem svijeta, susreti s ljudima različitih kultura i porijekla…Možda me ne vidite često na javnim događanjima, ali često se možemo sresti u crkvi, na izložbi, u muzeju ili pozorištu. Moj je dom uvijek otvoren prijateljima. I draže su mi zabave kod kuće, nego u restoranima. Puno mi je važnije podijeliti značajne trenutke s ljudima koji su mi bliski, biti sretna s njima, požaliti se… Mnogi od njih su poznati javnosti i cijene prijateljstvo i iskrene odnose. To nam je zajedničko – kaže on. 

Par se razveo 2007., a kako piše ruski medij, ‘bio je to idealan razvod ako tako nešto postoji’. Irina i Roman, nakon što su krenuli svojim putem, nisu nijednu ružnu riječ izgovorili jedno o drugome u javnosti. Navodno su i ostali u prijateljskim odnosima. Njihovo petero djece usto se dobro slaže s dvoje djece koje je Roman dobio u trećem braku s Dašom Žukovom, od koje se u međuvremenu također razveo, pišu mediji. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti