Slavni glumac ima bizaran dnevni raspored: Odlazi na spavanje prije osam navečer

Piše: Redakcija

Slavni glumac Mark Wahlberg odlučio je s pratiteljima na Instagramu podijeliti svoj detaljni dnevni raspored, a ono što je tamo naveo iznenadilo je mnoge. 

47-godišnji glumac koji je poznat po svom utreniranom tijelu otkrio je da itekako naporno radi na održavanju svojih mišića. 

Njegov dan tako započinje u 2:30, nakon čega slijedi molitva pa doručak u 3:15. 

Od 3:40 do 5:15 na rasporedu mu je prvi trening u teretani, zatim slijedi tuširanje u 6 i pola sata golfa za opuštanje u 7:30. 

U 9:30 odlazi u kriosaunu, tretman tijekom kojeg svoje tijelo nakratko izlaže ekstremno niskim temperaturama, a služi za oporavak cijelog tijela. 

Prije ručka u 13 sati vrijeme provodi s porodicoom  ili se posvećuje poslovnim obavezama. U 15 sati odlazi po djecu u školu, a u 16 slijedi novi trening koji traje sat vremena. 

U 17:30 vrijeme je za večeru, a zatim za porodično druženje koje traje do 19:30 kad se Mark povlači na spavanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti