Hoće li zbog ovog Victoria Beckham podijeliti otkaze?

Piše: Redakcija

Dobro upakirani PR lansiran povodom desete godišnjice njenog brenda neslavno je propao. I dok su njeni obožavatelji s oduševljenjem sve dočekali i dobro se nasmijali, glavni i odgovorni iz njezinog PR tima zasigurno se crvene i znoje, strahujući hoće li zbog svega ostati bez posla

O čemu je riječ? O novom potezu tima 44-godišnje bivše pjevačice grupe Spice Girls, danas modne dizajnerice Victorije Beckham, čiji istoimeni modni brend slavi okruglu godišnjicu. Tim povodom njen je tim angažirao stručnjake iz Facebooka da na njenoj službenoj Facebook stranici lansiraju chat aplikaciju kojom upravlja softver i daje odgovore umjesto nje, a sve to uoči londonskog Fashion Weeka na kojem će proslaviti jubilej.

No, nešto je pošlo po zlu, softver je ‘poludio’ i počeo davati odgovore koji bi joj mogli naštetiti, posebno jer su se ponovno aktualizirala nagađanja oko njenog razvoda od Davida Beckhama. Na pitanje jednog obožavatelja kojeg je zanimalo ‘da li bi je razvod od Davida usrećio’, softver je odgovorio: ‘Jako!’

Osim toga, odgovorio je i da ju je usrećio novac njenog supruga, ali se i izrugao, stavivši emotikone, na pitanje ‘šta mislite o naporima Therese May da upravlja Brexitom’.

Prije ovog incidenta, Victoria je pompozno najavila lansiranje tog chata.

– Željela sam podijeliti s vama da je nevjerovatan tim u Facebooku napravio softver za chat koji će odgovarati onako kako ja želim, kako bi i virtualno mogli pratiti sve što se događa oko mene.

Sve to dogodilo se nakon još jednog lošeg PR poteza – onog s naslovnice posljednjeg broja Voguea, na kojoj pozira Victoria s djecom, ali ne i sa suprugom Davidom. Naravno da sve to pojačava glasine o problemima u njihovom braku i mogućem razvodu, a o svemu tome supružnici su odavno upoznali i svoju djecu kako se ne bi iznenadila ili saznala od druge djece iz razreda što se događa s njihovom roditeljima.

– Nakon posljednjih šuškanja o razvodu, Victoria i David sjeli su s djecom i otkrili im sve. Oboje su vrlo transparentni pred djecom i žele da sve saznaju od njih, a ne od drugih – rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti