Winnie Harlow novo lice “Victoria’s Secret”

Piše: Redakcija

Manekenka Winnie Harlow zvanično je postala priznata u svijetu top manekenstva. Naime, od novembra će biti dio tima “Victoria’s Secret”, najprestižnije grupe manekenki koje važe za najzgodnije žene na svijetu. Prošla je nebrojeno kastinga i priprema i sada su toku ozbiljne pripreme za njen premijeran nastup na reviji koja je kruna karijere svake manekenke. Svjetskim medijima priznala je da je više nego počastvovana izborom, kao i da je imala nevjerovatnu tremu uoči odluke stručnog žirija o tome da li je ispunila sve potrebne standarde.

– Ne mogu da vjerujem, hvala što ste mi dali energiju i snagu – napisala je na Instagramu.

Ovoj manekenki je dijagnostikovan vitiligo, poremećaj pigmentacije kože, kada je imala samo četiri godine. Nakon što su je godinama zadirkivali vršnjaci, Winnie se često suočavala s nepravdom i neprijatnostima jer je drugačija, a danas je baš zbog toga zanimljiva i tražena u svijetu mode.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti