Salma Hayek postavila novi trend: Sijeda kosa sve popularnija

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših glumica, Salma Hayek postavila je novi trend kada je riječ o frizurama. Nebrojeno puta je dokazala kako joj godine ne mogu ništa. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj joj je cijela kosa sijeda, zbog čega su se njeni fanovi iznenadili. Iako su se mnogi zapitali kako je moguće da joj je kosa tako naglo posivjela, riječ je o farbi za kosu, a glumica ju je morala nanijeti zbog uloge u filmu The Hummingbird Project. Za njenu novu frizuru zaslužna je frizerka slavnih Jennifer Yapez, koja je na Instagramu podijelila fotografiju sijede Salme.

Tokom ljeta, 52-godišnjakinja iznenadila je javnost fotografijama u kupaćem kostimu, kojima je dokazala kako vrijeme za nju kao da ne postoji, a čak ni sada, sa sijedom kosom, ne izgleda staro već potpuno moderno i svježe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti