Novosti

Nakon šest godina snimljen u ženskom društvu: Tom Cruise u šetnji s tajanstvenom plavušom

Holivudski glumac Tom Cruise prije šest godina rastao se od glumice Katie Holmes, te od tada nije bio u ljubavnoj vezi niti je viđen u ženskom društvu. Zbog toga najnovije fotografije na kojima je uhvaćen s nepoznatom plavušom upućuju da je napokon spreman za novu vezu

Kada se 2012. razveo od dugogodišnje supruge Katie Holmes s kojom ima kćerkicu Suri, Tom Cruise potpuno se posvetio karijeri.

Okrenuo se poslu i redao filmske uspješnice zbog čega je u jednom trenutku bio na vrhu ljestvice najplaćenijih glumaca u Hollywoodu.

Osim toga orijentirao se i na scijentološku zajednicu čiji je ponosni član već dugi niz godina. Ljubavni život nije mu bio u fokusu i od tada Tom Cruise nije viđen u nikakvom ženskom društvu te ga nisu povezivali s drugim ženama.

Punih šest godina 56-godišnjak svoj je privatni život uspješno skrivao od javnosti, a sada je uhvaćen u druženju s nepoznatom plavušom. Dok su zajedno odlazili sa seta u Los Angelesu okupljeni paparazzi su ih fotografirali, a Cruise nije skrivao dobro raspoloženje. Dok je glumac bio u svom prepoznatljivom izdanju, casual farmerkama i tamnoj majci, njegova prijateljica opredijelila se za još ležernije izdanje. Nosila je crnu trenerku i udobne tene, a kosu je podigla u visoki rep.

Inače, Cruise prije Holmes bio u 11-godišnjem braku s glumicom Nicole Kidman s kojom ima dvoje usvojene djece.