Snaha i svekrva udružile snage: Svi su uz posrnulog Bena Afflecka

Piše: Redakcija

Novi problemi u životu poznatog glumca Bena Afflecka, koji se nedavno nalazio na klinici  za odvikavanje od alkohola, svakako su mu pokazali ko mu je prijatelj i u dobru i u zlu. Naime, iako već neko vrijeme nisu zajedno u pomoć mu je priskočila bivša supruga Jennifer Garner, a ako je suditi po paparazzo fotografijama snage je udržila s njegovom majkom Christine Anne Boldt.  Njih dvije su viđene kako izlaze iz crkve, a fanovi su njihovo zajedničko pojavljivanje odmah povezali s tim da nastoje da pomognu Benu. 
 
Brentwood, CA - Jennifer Garner leaves t church with her family and Ben Affleck's mom Christopher Anne Boldt. The group looks casual and happy as they head to their cars. Pictured: Jennifer Garner, Christopher Anne Boldt BACKGRID USA 9 SEPTEMBER 2018, Image: 386002441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
 
Kako pišu strani mediji, Ben se vratio s rehabilitacije, a  Jennifer je uz njega kako bi mu pomogla da se vrati na pravi put, prvenstveno zbog zajedničke djece koju imaju. 
 
Podsjećamo, Ben i Jennifer su 2015. godine objavili da se razvode. Ipak, službene papire za razvod braka predali su tek 2017. No, uprkos tome njih dvoje i dalje vrijeme provode zajedno, a sve zbog djece. 
 

View this post on Instagram

Mad respect for #JenniferGarner!

A post shared by Celebrity & Fashion by WW (@wonderwall) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti