Novosti

A tek joj sedamnaest: Bila je najljepša djevojčica na svijetu, danas je zanosna manekenka

Francuska manekenka Thylane Blondeau, koju su prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu kada je imala šest godina, sa 17 godina već je veteranka modne industrije, a upravo pokreće vlastiti modni brend Heaven May.

Tinejdžerka je o lansiranju svog brenda obavijestila svojih više od 2,4 miliona pratitelja na Instagramu.

-Nakon što sam više od godinu dana radila s vama, Heaven May Clothing (moj brend) dolazi uskoro! Ne mogu dočekati da vidite kolekciju koju sam napravila – napisala je 17-godišnjakinja.

Stranica brenda koju je pokrenula na Instagramu prije nekoliko dana već ima više od 11 hiljada pratitelja, a web stranica još je u izradi. Fanovi su joj već čestitali i poručili da jedva čekaju vidjeti šta je pripremila.

View this post on Instagram

17 !!!!!! 💋🎊🎁🎂

A post shared by Thylane 5 (@thylaneblondeau) on

Iako joj je tek 17 godina, Thylane je već veteranka u modnoj industriji, piše Fox News.

Kćerku nogometaša Patricka Blondeaua i modne dizajnerice Veronike Loubry, Vogue Enfants je okrunio titulom najljepše djevojčice na svijetu kad je imala šest godina.

Ušla je u  historiju i kad je postala najmlađi model koji je ikad pozirao za Frend Vogue.

Od tada je radila s poznatim dizajnerskim imenima kao što su Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Osim toga, ambasadorica je L’Oreala te je imenovana zaštitnim licem parfema Lolita Lempicka, prenosi Index.hr.