A tek joj sedamnaest: Bila je najljepša djevojčica na svijetu, danas je zanosna manekenka

Piše: Redakcija

Francuska manekenka Thylane Blondeau, koju su prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu kada je imala šest godina, sa 17 godina već je veteranka modne industrije, a upravo pokreće vlastiti modni brend Heaven May.

Tinejdžerka je o lansiranju svog brenda obavijestila svojih više od 2,4 miliona pratitelja na Instagramu.

-Nakon što sam više od godinu dana radila s vama, Heaven May Clothing (moj brend) dolazi uskoro! Ne mogu dočekati da vidite kolekciju koju sam napravila – napisala je 17-godišnjakinja.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Stranica brenda koju je pokrenula na Instagramu prije nekoliko dana već ima više od 11 hiljada pratitelja, a web stranica još je u izradi. Fanovi su joj već čestitali i poručili da jedva čekaju vidjeti šta je pripremila.

View this post on Instagram

17 !!!!!! 💋🎊🎁🎂

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Iako joj je tek 17 godina, Thylane je već veteranka u modnoj industriji, piše Fox News.

Kćerku nogometaša Patricka Blondeaua i modne dizajnerice Veronike Loubry, Vogue Enfants je okrunio titulom najljepše djevojčice na svijetu kad je imala šest godina.

Ušla je u  historiju i kad je postala najmlađi model koji je ikad pozirao za Frend Vogue.

Od tada je radila s poznatim dizajnerskim imenima kao što su Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Osim toga, ambasadorica je L’Oreala te je imenovana zaštitnim licem parfema Lolita Lempicka, prenosi Index.hr.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti