Svekar i snaha imaju odnos za primjer: Meghan i Charles veliki su prijatelji

Piše: Redakcija

Izvjesni “član porodice Windsor” naveo je za časopis Vanity Fair kako su vojvotkinja od Sussexa, i princ Charles, Harryjev otac, razvili “divan odnos”.

Izvor je dalje naveo kako je vjenčanje Harryja i Meghan navodno bila prekretnica u Charlesovom odnosu prema paru, i tog dana pokazao je “mnogo ljubavi prema njima”. Princ od Walesa je tom prilikom ispratio Meghan niz oltar, zato što njen otac nije mogao da prisustvuje vjenčanju zbog tegoba sa zdravljem. Harry je navodno “vječno zahvalan svom ocu” zbog ovog postupka, i “povezanost između njih je jaka”.

Pored ovoga, izvor navodi kako Charles “pruža veliku podršku Meghan, i saosjeća se sa svim nedaćima kroz koje prolazi sa ocem”.

-Meghan je Charlesu veoma draga, i misli da je ona nešto najbolje što se desilo Harryju- navodi izvor.

Vojvotkinja od Susexa naročito se vezala za princa Charlesa tokom njenog i Harryjevog putovanja u zamak May u Škotskoj ovog ljeta, gdje su proveli skoro nedjelju dana sa Charlesom.

Izvještaj o Charlesovoj povezanosti sa Meghan i Harryjem pojavio se dan nakon što je Buckinghamska palata izjavila da osporava glasine da imeđu princa i njegovog sina vladaju napeti odnosi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti