Težak period za najpoznatijeg Backstreet Boya: Njegova supruga imala je spontani pobačaj

Piše: Redakcija

Pjevač Nick Carter prolazi kroz težak period,  njegova supruga Lauren imala je spontani pobačaj. Najpoznatiji Backstreet Boy tužnu je vijest objavio na Twitteru.

– Bog nam je dao mira tokom ovog perioda. Jako sam se veselio upoznati ju nakon tri mjeseca čekanja. Srce mi je slomljeno – napisao je Carter otkrivši da je Lauren nosila curicu.

View this post on Instagram

Date night is Lit! #odinsparents

A post shared by Lauren Kitt Carter (@laurenkittcarter) on

Iako je govorio da se nikad neće ženiti, Nick je ipak ‘pokleknuo’ te je 2013. zaprosio dugogodišnu djevojku Lauren Kitt s kojom se vjenčao godinu dana kasnije. Par ima dvogodišnjeg sina Odina.

Podsjetimo, početkom godine Carter je bio glavna tema svjetskih medija, no ne u dobrom kontekstu. Naime, Melissa Schuman optužila ga je nedavno javno za to, a onda je podnijela i prijavu policiji. Iako je od  incidenta prošlo već petnaest godina, istraga  će se provesti.

Carter se oglasio putem glasnogovornika sa svojom verzijom priče.

– Šokiran sam i tužan zbog optužbi gospođice Schuman. Melissa mi nikad nije dala do znanja da ne pristaje na odnos sa mnom. Nakon toga smo snimili i izvodili singl zajedno. Uvijek sam je poštovao i podržavao, i privatno i poslovno – rekao je bivši član Backstreet Boysa.

Dodao je i da nikad nikome ne bi naudio te da nakon skoro 20 godina prvi put čuje za ove optužbe.

Pročitajte još