Olivia Newton-John: Nova bitka s rakom

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica i glumica Olivia Newton-John je u intervjuu za “Chanel Seven” otkrila kako joj se po treći put vratio rak. 

– Ja sam samo čovjek i ponekad se bojim, ali moj muž je uvijek uz mene i daje mi podršku. Vjerujem da ću pobijediti rak i to mi je cilj – istakla je ona. 

Naime, da boluje od raka dojke Olivia je prvi put saznala 1992. godine. No, 2013. godine joj je ustanovljen rak koji se iz dojke proširio u rame, a Olivia je otkrila da se tada liječila uljem konoplje. 

– Sretna sam što živim u SAD-u gdje je ulje legalno – rekla je ona tada. 

Iako nije otkrila koji dio njenog tijela je ova bolest sada zahvatila, Olivia u intervjuu nije krila da je itekako optimistična kada je ozdravljenje u pitanju. Podsjećamo. Olivia se proslavila ulogom u mjuziklu “Briljantin” u kojem je igrala rame uz rame s Johnom Travoltom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti