Nives Ivanišević nakon rođenja sina: Srce mi se smije

Piše: Redakcija

Poznati hrvatski teniser Goran Ivanišević i njegova supruga Nives su prije četiri dana postali ponosni roditelji sina Olivera. Ovu sretnu vijest je objavila radio stanica za koju Nives radi, a sada se na svom Instagram profilu oglasila i ona. 

– Lijepi moj živote, srce mi se smije. Hvala svima na čestitkama. Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives – napisala je ona ispod fotografije na svom instagram profilu. 

Podsjećamo, da je voditeljica u drugom stanju, Večernjem listu je prije nekoliko mjeseci potvrdio izvor blizak porodici. Par se tajno vjenčao  u Zagrebu, a svoju ljubav uglavnom skrivaju od očiju javnosti, osim kada Nives objavi neku zajedničku fotografiju na Instagramu. Glasine o njihovoj vezi počele su kada je voditeljica objavila fotografiju iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice. 

Slavni teniser već ima kćerku Amber Mariju i sina Emanuela s bivšom suprugom Tatjanom, dok je za Nives ovo prvo dijete. 

View this post on Instagram

💙❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti