Marko Louis publici poklonio dugo očekivani singl

Piše: Redakcija

Svi su dugo očekivali novi singl Marka Louisa. Na oduševljenje brojnih fanova, Marko je objavio novi singl i spot pod nazivom “Kad je noć”, koji ujedno najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” s koncertom u Nišu 14. septembra. Pjesma “Kad je noć” je, nakon kompozicije “Euridika”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod rediteljskom palicom Dragana Jereminova i koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret, piše Hello magazin.

– Uvijek mi je bila želja da snimim spot gdje ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvijek sam volio da pravim neke “neškolske” pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pjesmu bih mogao to da snimim. Phesma “Kad je noć” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to – kaže Marko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti