Misterija otkrivena: Ko su modni uzori Melanie Trump

Piše: Redakcija

Kada god se pojavila u javnosti, Melania Trump je mamila uzdahe svojim izgledom. Važi za ženu koja veoma dobro poznaje modu, te njene odjevne kombinacije prosto ostavljaju bez daha. Nekadašnja manekenka ima izuzetno istančan ukus, ali ispostavilo se i slavne uzore. Mnogi su se pitali ko su Melanijini uzroi, a sada je i ta misterija otkrivena. Neke od njenih najviše hvaljenih odjevnih kombinacija zapravo su vješto modifikovane kopije outfita legendarnih modnih ikona.

Jackie Onassis

Vječita je inspiracija mnogim damama od stila, a jednobojni kompleti koje je bivša supruga predsjednika SAD-a često nosila ušli su u modne anale. Mantil oker boje smatra se klasikom, uvijek je šik bez obzira na savremene modne trendove. To je znala Jackie, a očito zna i Melania.

Lady Di

Obožavana i nikada prežaljena britanska princeza, važila je za neustrašivu damu koja je s jednakom gracioznošću mogla da ponese i najbakovitije, romantične toalete i jahaće pantalone. Melania je gotovo do detalja iskopirala svjetloplavu haljinu koju je princeza Diana nosila na jednom gala događaju.

Marilyn Monroe

Bila je poznata po izazovnim haljinama koje su isticale njene obline. Rijetke fotografije na kojima je holivudska diva bila ležerno obučena prikazivale su je u potpuno drugačijem svjetlu. Bijele pantalone i roza bluza podmladile su Merlinku, a isto su učinile i s prvom damom Amerike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti