Naida Bešlagić proslavila godišnjicu braka

Piše: Redakcija

 

U posljednjih godinu, u životu bh. pjevačice Naide Bešlagić se nižu samo lijepi događaji. Prije dvije godine, vraćajući se s američke turneje njen sadašnji suprug Šućko Šabović joj je priredio romantično iznenađenje, zaprosivši je na aerodromu u Beogradu. Vjenčali su se godinu kasnije. U augustu su postali po prvi put roditelji, a sina je Naida prvi put pokazala na društvenim mrežama prije nekoliko dana.

Danas bračni par proslavlja godišnjicu braka, a povodom toga oglasila se i Naida.

– Hvala ti za godinu ljubavi i sreće! Divnu i uspješnu godinu braka koja je iza nas. Ponosna sam na nas i svaku našu odluku. Stvorili smo svoj mali svijet i svoju porodicu za samo godinu dana. Ostvarili se u mnogim stvarima i u najljepšoj ulozi u životu. Dobili smo našeg sina,i spoznali najveću ljubav na svijetu! Samo ću moliti Boga da nam sačuva nas i da nam zdravlje. Sretna nam prva godišnjica braka ljubavi ! Još ovakvih sto i biću zadovoljna. Volim te – napisala je Naida na svom Facebook profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti