Ana Nikolić donijela veliku životnu odluku

Piše: Redakcija

Često su Anu Nikolić osuđivali kako se mnogo udebljala i kako ne želi smanjiti kilograme. No, pjevačica je nakon godinu neuspješnog mršavljenja, odlučila svoje tijelo dovesti u red, a za to je angažirala tim ljudi. Dva fitness instruktora pomažu joj da vježbama i korigovanom ishranom vrati vitku figuru.

Shvatila je da je vrijeme za izdavanje novog albuma sve bliži i da prilikom povratka na scenu mora da zasija u starom sjaju, pa je prionula na rad.

– S obzirom na to da rad na albumu polako privodi kraju, Ana je ozbiljno krenula da radi na svom izgledu. Ne pada joj na pamet da izda album dok ne dovede liniju u red, a kako joj to duže vrijeme ne polazi za rukom, ona je odlučila da sada da sve od sebe da bude ona stara. Angažovala je čak dva fitnes instruktora s kojima svakodnevno, nekada čak i dva puta dnevno vježba, a oni su joj propisali i program ishrane uz koju će lakše smršati. Naporno vježba, trči, hrani se zdravo i nada se najboljim rezultatima – kaže za magazin “Scena” izvor blizak Ani.

Pročitajte još