Ariana Grande se oglasila povodom smrti bivšeg dečka

Piše: Redakcija

Poznati američki reper Mac Miller je prije nekoliko dana pronađen mrtav u svom stanu u San Fernando Valleyu, a njegovi fanovi su za to odmah optužili njegovu bivšu djevojku, poznatu pjevačicu Arianu Grande. No, njoj nije trebalo dugo da odgovori na ovakvu vrstu optužbi, te se oglasila na svom Twitter profilu. 

– Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi ona trebala ostati u toksičnoj vezi, jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje  nije slučaj. Samo je pjesma “Cinderella” o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena se ne bi trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam o njemu i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek ću. No, veliki je problem kriviti ženu za činjenicu da se neki muškarac ne može brinuti o sebi – napisala je ona. 
 
Naime, njih dvoje su bili dvije godine u vezi, a Millerovo problematično ponašanje i svakodnevno konzumiranje opijata bilo je, navodno, razlog prekida. To što je Ariana nakon prekida nastavila dalje, te započela vezu s komičarem Peteom Davidsonom s kojim se vjerila nakon svega mjesec dana veze, bio je dodatni razlog da Macovi fanovi za sve optuže nju. 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti