Kate Upton u toplesu: Prizor koji mami uzdahe

Piše: Redakcija

Kate Upton još jednom je, početkom godine, pozirala za Sports Illustrated, a iako je izdanje posvećeno kupaćim kostimima, na nekim je fotografijama pozirala u toplesu.

Kate se proslavila još 2011. baš zato što je pozirala za Sports Illustrated, a njena ljepota samo je procvjetala s godinama.

Također, poznati magazin za muškarce Maxim, ranije je ove godine, objavio je svoju listu 100 najseksepilnijih žena svijeta, a ubjedljivo prvo mjesto zauzela je Kate Upton, a iza nje su Kendall Jenner, Gigi Hadid, Taylor Swift i Miley Cyrus.

Podsjećamo, Kate Upton je početkom augusta objavila da čeka prvo dijete sa suprugom Justinom Verlanderom (35). Glumica i manekenka je od oktobra prošle godine u braku s igračem baseballa.

Iako već dugo mami uzdahe, Kate ima tek 25 godina, a kako izgleda u bikiniju, provjerite u nastavku:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti