Novosti

Jasmin Drinjaković neprepoznatljiv

Kada je objavljen spot za pjesmu “Tim za nebo” koju je otpjevala mlada bh. pjevačica Ina Hamzić posebnu pažnju javnosti je privukao zgodni model Jasmin Drinjaković. Iza 31-godišnjeg Jasmina brojni su poslovni angažmani, među muškim modelima on već godinama ostvaruje zavidnu karijeru na domaćoj i inozemnoj modnoj sceni.

No, u posljednje vrijeme Jasmin se povukao s javne modne scene. Kako je i izjavio za naš magazin, izuzetni je ljubitelj prirode, stoga se trudi svaki slobodan trenutak provesti upravo u prirodi. Tako ovih dana Jasmin provodi vrijeme na Hutovom blatu, što je i podijelio na svom Instagram profilu. Javnost je posebno iznenađena zbog Jasminove nove frizure.

Podsjećamo, prve profesionalne korake Jasmin pravi u modnoj agenciji Amele Radan, nakon čega prvo javno pojavljivanje doživljava na „Fashion Week Sarajevo“. Ubrzo su uslijedile brojne reklamne kampanje, kao i saradnja s jednom od najuspješnijih bh. manekenki Džejlom Glavović-Očuz. S obzirom na to da kao model uvijek mora izgledati dobro, te biti u formi, mnogo vodi računa i o zdravom načinu života.

– To se od mene traži i očekuje. Neovisno od toga, u životu sam uvijek nastojao imati zdrav režim ishrane. Od djetinjstva sam se bavio sportom, a za to što sam takav kakav jesam, najviše su zaslužni moji roditelji – kazao je Jasmin svojevremeno za “Azru”.