Fanovi optužuju Arianu Grande za smrt bivšeg dečka

Piše: Redakcija

Ariana Grande našla se na meti optužbi javnosti za smrt njenog bivšeg dečka Maca Millera. Fanovi nju krive za njegovu smrt, a pjevačica se isključila s društvenih mreža zbog uznemiravanja. Mladi reper pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji. Iako autopsija još uvijek nije urađena, istražitelji sumnjaju da se Miller predozirao.

Ariana i Mac su bili u vezi šest godina, a raskinuli su prije nekoliko mjeseci. Pjevačica je nakon prekida ubrzo našla novog dečka. Za to vrijeme, Miller je radio na svom novom albumu, ali se odao i porocima. Kada je prije nekoliko mjeseci Miller pijan udario u zaštitnu ogradu i pobjegao, Arianu su napali kako je upravo ona kriva što mu je toliko teško i što toliko pije.

Ariana je tada izjavila kako mu ona nije majka, ali da joj je stalo do Maca i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

– To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegova sra*a je veliki problem – napisala je pjevačica, objasnivši da je reper svoje poroke imao pod kontrolom dok su bili zajedno.

Nakon njegove smrti, Arianini profili na društvenim mrežama su zatrpani prijetnjama i uvredama.

”Ovo je jezivo, ti si ga ubila, “Nadam se da će se Pit ubiti kada i njega ostaviš”, “Hej, da si ostala s njim, možda bi još uvijek bio živ”, “Mogla si da mu spasiš život”, samo su neki od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti