Momčilo Otašević iskreno o braku s Jelenom: Ne smijem prići kuhinji

Piše: Redakcija

Poznati cnogorski glumac Momčilo Otašević se u maju ove godine vjenčao sa koleginicom Jelenom Perčin, a par je u augustu dobio i kćerku Mašu. Glumac je u nedavnom intervjuu za “Dnevnik.hr” otkrio da mu brak s Jelenom sjajno funkcionira.

– Ne bih se ni ženio da mislim da brak ne funkcionira. Potičem iz tradicionalne porodice i to je nešto što volim. Tako je i kod moje supruge. U braku se zna šta je muška, a šta ženska uloga. Ja ne smijem prići kuhinji, to je Jelenino mjesto, a ja sam više za nabavku i teške poslove -iskreno je rekao glumac. 

Naime, Momčilo je nedavno otkrio i to da mu se život preokrenuo od momenta kada je saznao da će postati otac. 

– Prioriteti su mi drugačiji. Pokušavam svugdje stići, ali i da kao glumac na sceni i dalje dajem sve od sebe. Zadovoljan sam kako sam organizovao život, a što se tiče posla, mogu raditi ili sjediti kod kuće. Nemam tu previše izbora. Izabrao sam ovo prvo. Naučio sam uživati u svom poslu, baš kao i u životu – ispričao je Otašević.

Foto: Nova.tv

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti