I princ Harry krši pravila: Zabranjeni dodiri

Piše: Redakcija

Vojvotkinja Meghan Markle je tek nedavno postala članica kraljevske porodice, no, gotovo svakodnevno krši kraljevska pravila. Tako se u javnosti već nekoliko puta pojavila u haljini koja jednostavno nije primjerena, a nedavno je i svog supruga, princa Harryja, nazvala nadimkom “ljubavi”, što se u javnosti smatra neprimjerenim. No, da ona nije jedina koja  ne može da kontroliše svoje emocije pokazao je i njen suprug na nedavnom humanitarnom događaju kojem su prisustvovali. 

Naime, dok su razgovarali sa prisutnima Harry je svoju suprugu nježno zagrlio oko struka, što je svakako nešto što ne bi smio raditi u javnosti. No, ovaj njegov potez oduševio je fanove kraljevskog para. 

– Ovo je predivno. Harry je još nježniji prema njoj otkako su se vjenčali – bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Pogledajte kako je to izgledalo. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti