Svakoj ljubavi dođe kraj: Pamela Anderson ponovo je sama, prekinula vezu s mlađahnim fudbalerom

Piše: Redakcija

Pamela Anderson ostavila je fudbalera Adila Ramija, pišu tabloidi.  Francuski fudbaler je zaprosio glumicu odmah nakon Svjetskog prvenstva, ali je ona odlučila da kaže “ne”, jer smatra da on ima preča posla nego da se oženi njom.

Glumica je prsten poklonila svom dvogodišnjem sinu Brendonu, kojeg Adil jako voli. Pameli se navodno srce slomilo nakon vikenda provedenog sa Adilovim sinovima bliznacima, koje je fudbaler dobio prije dvije godine u prethodnoj u vezi. 

-Jako je rastužilo što ih Adil ne viđa često, pa je odlučila da se skloni iz priče, kako bi on imao više vremena za djecu”, javlja TMZ.

Pamela ima dva sina iz braka sa rokerom Tomijem Leejem koji je uz mnogo svađa i psovki okončan 1998. godine. Kratko je bila u braku i sa muzičarem Kidom Rockom, a čak dva puta se udavala za producenta Ricka Salomona.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti