Naida Bešlagić pokazala bebu

Piše: Redakcija

Bh. pjevačica Naida Bešlagić živi najljepši period svog života. Ona i njen suprug Šućko Šabović u augustu su postali roditelji. U njihov dom je ušao dječak Omar, čijem rođenju su se radovali članovi cijele porodice. Nakon niza profesionalnih uspjeha, Naida je svoju energiju usmjerila na privatni život. Na društvenim mrežama, s fanovima je podijelila fotografiju bebe.

– Ne mogu tačno precizirati vrijeme mog povratka, ali svakako da se planiram vratiti svom poslu. Još je rano pričati o tome. Nakon rođenja sina želim jedno vrijeme da se posvetim njemu i da uživam u majčinstvu. Naravno da planiram nastaviti tamo gdje sam stala i da svoju publiku obradujem novim pjesmama, živim svirkama i novim projektima – kazala je svojevremeno Naida Bešlagić za “Azru”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti