Nataši Bekvalac buran period bio inspiracija za nove pjesme

Piše: Redakcija

Buran period koji je doživjela pjevačica Nataša Bekvalac ostavio je duboke posljedice na nju. Nakon nekoliko propalih brakova koje ima iza sebe, nadala se kako će ljubav s Lukom Lazukićem biti ona prava. No, nije potrajala. Sve to je Nataša shvatila kao jednu veliku životnu lekciju.

– Mislim da je sve ovo što se dešava godinama unazad velika lekcija za mene. Čini mi se da sam tek ove godine pročitala onu pravu, a to je da me Bog uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera sa kojim sam, odnosno od muškarca nego da je moj zadatak da pronađem sreću unutar sebe i nekim drugim stvarima. Ne u ljudima oko mene nego zaista unutar sebe. Nadam se da napredujem svaki dan i da ću naučiti tu lekciju. Mislim da sam na dobrom putu, jer to zaista sve više osjećam – kazala je Nataša.

Zbog toga je patnja i buran period bio inspiracija Nataši za nove pjesme.

– Ja sa tobom nisam stala… Ja sa tobom nisam stala – najavila je novi singl stihovima koji nose jasnu poruku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti