Ella Dvornik objavila predivnu fotografiju: Plešemo na ‘Udri jače, manijače’ i mislimo na Dinu

Piše: Redakcija

Prije tačno deset godina Region je ostao bez kralja funka, Dine Dvornika. Dino je prerano preminuo u 44. godini života, a njegova supruga Danijela pokušala je zamisliti kako bi mu život izgledao danas da je živ.

Nakon Danijele, na društvenim se mrežama Dine sjetila i njegova kćer Ella. Ona je objavila fotografiju na kojoj pleše sa svojom kćerkicom Balie Dee.

– Plešemo na ‘Udri jače, manijače’ i mislimo na dida Dina – napisala je Ella u opisu fotografije koja je raznježila njene pratitelje.

“Obje ličite na dida. Mislimo na njega svi”, “Koji je to kralj bio i ostao”, “Predivne ste! Dida sigurno tamo negdje gore pleše i pjeva s vama u ritmu”, samo su neki od komentara pratitelja.

Ella je zatim objavila i jednu staru fotografiju iz devedesetih sa svojim ocem. Na njoj pozira s tatom, a u ruci drži bocu pića.

– Odgoj u 90-ima – našalila se.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti