Supruga izbacila iz kuće bivšeg britanskog ministra vanjskih poslova, nakon vanbračnog djeteta otkrila je novu, treću prevaru!

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Prije dva mjeseca Boris Johnson iselio je iz rezidencije Ministarstva vanjskih poslova nakon što je dao ostavku, a ove sedmice, javljaju britanski tabloidi, napustio je i porodičnu kuću. No, za razliku od političke dužnosti, ovu nije napustio svojevoljno – supruga Marina izbacila ga je iz kuće nakon što je saznala za prevaru.

Inače, 54-godišnja advokatica već ga je dvaput izbacila iz kuće, jednom 2004., drugi put 2010., a oba puta razlog je bio isti, nevjera. Prije pet godina se doznalo i da kontroverzni Johnson s jednom od svojih ljubavnica ima i vanbračno dijete.

 

S Marinom je bio u braku punih 25 godina, a imaju četvero djece. No, i nju je upoznao dok je bio u braku sa svojom prvom suprugom, a upravo je mu je Marina bila razlog za rastavu.

Inače, ova afera Johnsonu dolazi u prilično nezgodno vrijeme s obzirom da se špekuliralo da bi mogao preuzeti Konzervativnu stranku od Therese May. 

Pročitajte još