Novosti

Danijela Dvornik: Emotivna poruka povodom deset godina od suprugove smrti

Prošlo je tačno deset godina od smrti poznatog pjevača Dine Dvornika, a tim povodom je njegova supruga Danijela na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku koja je oduševila fanove ove poznate porodice. 

– 10 godina. Ne znam je li brzo ili sporo prošlo. U stvari znam, prvih pet godina je sporo prolazilo, činilo se dugo, a onda su se emocije ipak stabilizirale kao uostalom i život. Nemam pojma što bi bilo kad bi bilo, iako sebe koji put uhvatim razmišljajući o tome. Pokušavam zamisliti Dina 10 godina starijeg, s pokojom sijedom dlakom na glavi koja bi mu dala dodatni šarm.  Ali njegova energija sigurno bi prekrila godine. Lijepe bi godine imao, tek 54. Ko zna šta bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje muzički  instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju. Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije. Vjerojatno bi danas malo pravio koncerte, ali puno kvalitetnije, po svom guštu. Jer dođeš u godine kad ti se ne da pristajati na kompromise, kad usporiš ritam i radiš da ugodiš sebi. Vjerojatno bi stvarao muziku kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi, za svoj gušt. Vjerovatno bi bio prisutan na svim društvenim mrežama, jer bi napokon mogao reći šta god poželi. Možda bi unovčio svoje igranje igricama, imao svoj YouTube kanal i gomilu followera. Možda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega, a najmanje onoga jednostavnog života, analognog snimanja na samo 16 kanala, neiscrpne ideje, lakoće življenja i stvaranja, gdje sve što se dogodi bude pozlaćeno, a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna, starost je izbirljiva, a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina, vječnog zajebanta s toplim dječačkim očima. Nedostaješ – napisala je Danijela ispod fotografije na kojoj su njih dvoje. 

Podsjećamo, Danijela i Dino imaju kćerku Ellu, poznatu blogericu. 

View this post on Instagram

10 godina , ne znam je li brzo ili sporo prošlo. U stvari znam, prvih 5 godina je sporo prolazilo , činilo se dugo a onda su se emocije ipak stabilizirale kao ustalom i život. Nemam pojma šta bi bilo kad bi bilo iako sebe koji put uhvatim razmišljajući o tome. Pokušavam zamisliti Dina 10 godina starijeg sa pokojom sijedom dlakom na glavi koja bi mu dala dodatnog šarma. Ali njegova energija zasigurno bi prekrila godine . Lipe bi godine imao , tek 54. Tko zna sta bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje glazbeni instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju . Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije .Vjerojatno bi danas radio koncerte u malim količinama ali puno kvalitetnije , po svom gustu . Jer dođeš u godine kad ti se ne da raditi kompromise , kad usporis ritam i radiš da ugodis sebi. Vjerojatno bi radio glazbu kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi , za svoj gust. Bio bi vjerojatno prisutan na svim drustvenim drustvenim mrežama jer bi napokon mogao reci sto god poželi . Možda bi unovčio svoje igranje igricama , imao svoj YouTube kanal i gomilu folowera. Mozda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega a najmanje onoga jednostavnog života , analognog snimanja na samo 16 kanala , neiscrpne ideje , lakoće življenja i stvaranja , gdje sve sto se dogodi bude pozlaćeno a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna , starost je izbirljiva a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina , vječnog zajebanta sa toplim dječačkim očima . Nedostaješ.❤️#ljubavsezoveimenomtvojim #boljebitiskrtnegoprimitivan #bilojezabavnozivjetistobom #glazbunamnitkonemozeukrasti #desetgodinaodkadatenema #alitisitu

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on