U javnosti sreća, u kući ko zna šta: Davidu Beckhamu smeta kako Victoria odgaja njihovu djecu

Piše: Redakcija
 

Novu naslovnicu časopisa Vogue krasi Victoria Beckham sa svojom djecom i psom, ali bez supruga Davida Beckhama. Veliki intervju u kojem je progovorila o porodičnom zajedništvu naišao je na niz kritika te su ponovno počele sve glasnije tvrdnje da je dugogodišnji par u velikoj bračnoj krizi iz koje ne vide izlaz.

Porodičnu idilu Victorije Beckham na naslovnici Voguea, na kojoj se našla slaveći deset godina postojanja svog modnog brenda, zasjenilo je niz propusta koje sada njezin PR tim pokušava ispraviti. Velikim intervjuom bračni par Beckham pokušao je između ostalog ušutkati brojne glasine o razvodu braka koje su se proširile proteklih mjeseci po Britaniji, no slavnim supružnicima ni to nije pošlo za rukom.

Veselim zajedničkim fotografijama možda su nakratko zavarali naivnije čitatelje, ali oni iskusniji koji su pomnije sagledali cijelu situaciju vjeruju da je ona vrlo loša.

Izvori bliski paru otkrili su za britanski Daily mail kako je odmah nakon predstavljanja novog izdanja Voguea u PR timu slavnog para nastao velik haos, a ono što je posebno bolo u oči izostanak je Davida Beckhama s naslovne fotografije.

Prema riječima izvršnih ljudi uglednog modnog časopisa, David je sam insistirao na tome da ga se ne stavlja na naslovnicu, što je opravdao time kako ne želi zasjeniti suprugu čiji bi brend trebao biti u fokusu.

Ipak, bivši fudbaler pristao je biti dio posebnog izdanja ljubavne naslovnice za preplaćene čitatelje Voguea. Unatoč idiličnim naslovima, bračni par djeluje dosta hladno jedan prema drugom.

Brojni neimenovani izvori tvrde kako su David i Victoria Beckham, uprkos 19-godišnjem naizgled sretnom braku, zapravo zajedno samo zbog poslovnih odluka koje su davno donijeli.

-U tom je odnosu mnogo različitosti i nesuglasica. Davidu smeta način na koji Victoria odgaja djecu i kako ih usmjerava u svijet šoubiznisa – otkriva izvor blizak porodici.

 Najstariji sin Brooklyn prošle jeseni upisao je studij fotografije u New Yorku te je već održao svoju prvu samostalnu izložbu, a nedavno ga je majka angažirala pri snimanju za novu sportsku liniju svoga brenda. Mlađi sin Cruz okušao se u pjevačkim vodama, a glavna instruktorica također mu je bila majka, bivša pjevačica grupe Spice girls.

Isti izvori tvrde kako David i Victoria, i pored fotografija fotografijama koje možemo vidjeti na društvenim mrežama, zapravo provode mnogo vremena odvojeno. David je fokusiran na karijeru i fudnalski klub u Miamiju, gdje je preuzeo vodeću poziciju te navodno već traži kuću u koju bi se preselio. Istovremeno, Vicky uglavnom oživi u porodičnoj vili u centru Londona brinući se o djeci i vlastitom biznisu koji je stacioniran upravo u britanskoj metropoli.

Pročitajte još