Goran i Nives Ivanišević dobili sina: Stigao je Oliver

Piše: Redakcija

Iako su zbog nedavne objave na Instagramu svi mislili da će poznati teniser Goran Ivanišević i njegova supruga Nives dobiti kćerku, par je dobio sina. Naime, ovu sretnu vijest je objavila radio stanica za koju Nives radi, a kako su prenijeli sretni roditelji su za svoje prvo zajedničko dijete izabrali ime Oliver. 

– Rodio se mali Oliver Ivanišević. Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve – stoji na Instagram stranici radija na kojem Nives radi. 

Podsjećamo, da je voditeljica u drugom stanju, Večernjem listu je prije nekoliko mjeseci potvrdio izvor blizak porodici. Par se tajno vjenčao  u Zagrebu, a svoju ljubav uglavnom skrivaju od očiju javnosti, osim kada Nives objavi neku zajedničku fotografiju na Instagramu. Glasine o njihovoj vezi počele su kada je voditeljica objavila fotografiju iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.  Goran ima već dvoje djece koje je dobio u prvom braku, dok je za Nives ovo prvo dijete.

View this post on Instagram

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

View this post on Instagram

#17godinaposlije 💙💙💙💙

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti