Ne mogu se pomiriti da ga više nema: Fanovi tvrde da je Michael Jackson živ

Piše: Redakcija

Obožavatelji se ne mire sa smrću pjevača Michaela Jacksona kojem je 29. augusta bila 60. godišnjica rođenja. Tvrde kako postoje čvrsti dokazi da je on živ, piše The Sun. Pojavilo se nekoliko teorija zavjere o ‘kralju popa’, a jedna od njih je kako je njegovo ime krivo napisano na potvrdi o smrti.

U videu koji su fanovi objavili na Jacksonovom pasošu piše srednje ime ‘Joe’ dok je na certifikatu o smrti stavljeno ‘Joseph’. Obožavatelji su preko društvene mreže pitali Michaelovu sestru, pjevačicu La Toyju Jackson (62), a ona je potvrdila kako je tačno ime ‘Joe’.

Prije toga raspravljalo se o ‘tragu’ u pjesmi ‘The Great Forever’ njegove sestre Janet Jackson (52) iz 2015. Obožavatelji su usporili ritam pjesme i kažu da sadrži glas ‘kralj popa’.

– Nije mi drago što kopate, zaposlen sam živeći svoj život – navodno pjeva Jackson.

Fanovi u trećoj teoriji tvrde kako je Michael prošle godine bio prerušen na vjenčanju muzičara Siggyja Jacksona.

Navodno je riječ o krupnom čovjeku sa sunčanim naočalama koji je stajao nedaleko  od Princea (21) i Paris Jackson (20), djece slavnog i kontroverznog muzičara i zabavljača. Obožavatelji su istaknuli da ‘kralj popa’ na snimku jako liči liku koji je 1996. odigrao u kratkom filmu ‘Duhovi’.

Pročitajte još