Prljava borba Angeline Jolie: Brad je pokazivao genitalije ženama s djecom

Piše: Redakcija
 

Prije nekoliko sedmica objavljeno je da je oskarovku Angelinu Jolie napustila advokatica u brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom, jer su počele “prljave igre”. I bila je u pravu!

Američki RadarOnline objavio je detalje koji otkrivaju da Angelina u brakorazvodnoj parnici planira da iznese i događaj iz 1988. godine! U pitanju je šala koju je Brad Pitt izvodio s kolegom glumcem “dok se dosađivao u pauzi snimanja filma” – pokazivali su zadnjice vozačima!

Nekadašnji publicista slavnog glumca Phil Lobel izjavio je portalu RadarOnline da se Angelina bori prljavo kako bi dobila starateljstvo nad djecom, ali i otkrio detalje Pittovog “pokazivanja”.

– Snimao je film ‘Cutting class’ u Malibuu, na autoputu. Pozvao me je i rekao ‘nećeš vjerovati šta se desilo – dosađivali smo se i pokazivali gola du*eta vozačima. U jednom automobilu je bila majka s djetetom i pozvala je policiju – rekao je Lobel i dodao:

– Kada je policija stigla na set, producenti su ih zamolili da ne pišu prijave jer je u pitanju šala, ali su ih ipak podnijeli. Našao sam advokata koji je prihvatio slučaj za hiljadu dolara, što je za njega tad bilo preskupo. Uspio je da preinači optužnicu za remećenje javnog reda i mira – dodao je on.

Remetio, ne remetio, šalio se ili ne, Angelina će ovu optužnicu podnijeti kao dokaz da je nepodoban za starateljstvo nad djecom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti