U čast kraljici Meghan se vraća na male ekrane

Piše: Redakcija
 

Meghan Markle se vraća na male ekrane, ali ovog puta neće glumiti već će se pojaviti u novom dokumentarcu o kraljici Elizabethi II, piše “Hafington post”. “Kraljica svijeta” (Queen of the world) je nova dokumentarna serija u produkciji britanske mreže ITV, a zasniva se na trenutnoj ulozi kraljice kao javne figure koja ima utjecaj na cijeli svijet. Kako je poznato serija će se u velikoj mjeri fokusirati na njen rad sa udruženjem Commonwealth (Britanska zajednica naroda), a bavit će se i utjecajem koji ima na mlađe kraljeve.

Dokumentarac, koji se snima već godinu, ima “povlašteni pristup” kraljici, njenoj porodici, osoblju i rezidencijama. Gledatelji će također moći da vide trenutke ‘iza scene’, sa princom Williamom, Kate Middlton, princom Harryjem i Meghan.

Osim toga, vojvotkinja i bivša zvijezda “Suits” će dati niz intervjua u kojima će razgovarati o kraljici Elizabethi.

Dokumentarna serija počinje da se emituje u Velikoj Britaniji ovog mjeseca.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti