Rodrigo Alves, ljudski Ken: Šokirao izgledom na festivalu u Veneciji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Rodrigo Alves, ljudski Ken javnosti je postao poznat prije nekoliko godina kada je uradio mnogo plastičnih operacija kako bi svoj izgled izjednačio s Kenovim. Nekoliko puta je priznao kako ima strast prema plastičnim operacijama i kako ga to jednostavno ispunjava. U posljednjih pet godina sve je na sebi promijenio. Nakon 160 estestkih zahvata na koje je potrošio više od pola miliona eura, Rodrigo je napokon zadovoljan svojim izgledom.

Rodrigo se pojavio na filmskom festivalu u Veneciji i ponovno šokirao. Čini se da s operacijama nije prestao. Poznat je po svojim ekcentričnim ispadima pa je tako jednom prilikom donio vlastita rebra koja je izvadio u staklenci u emisiji This Morning.

https://www.instagram.com/p/BnV6R6rh8I-/?taken-by=rodrigoalvesuk

View this post on Instagram

Il Ken Umano @rodrigoalvesuk #rodrigoalves #venezia74

A post shared by Emily bizzo (@emilybizzoph) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti