Pogledajte kako Nives Ivanišević izgleda nekoliko dana pred porod

Piše: Redakcija

Supruga Gorana Ivaniševića uskoro bi na svijet trebala donijeti njihovo prvo zajedničko dijete. Lijepa Nives otkrila je kako provodi posljednje dane trudnoće i kako krati vrijeme do poroda.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević uskoro će postati sretna majka jer sa suprugom Goranom Ivaniševićem očekuje prinovu.

Lijepa supruga nekadašnjeg tenisera tokkom cijele trudnoće bila je aktivna na društvenim mrežama pa je publika imala uvid u to kako izgleda kroz tri tromjesečja, a sada su saznali i kako se drži tik prije poroda.

View this post on Instagram

Moje curkice💜

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Naime, Nives je ostalo samo nekoliko dana do poroda, a nedavno je otkrila da bi bebica mogla doći na svijet oko rođendana svoga oca, koji je 13. septembra.

Na svom Instagram profilu poznata brineta objavila je fotografiju s prijateljicama, a do izražaja je došao njen trudnički trbuščić. Sretna trudnica izgleda sjajno i s nestrpljenjem iščekuje prinovu.

Goran i Nives Ivanišević krajem prošle godine uplovili su u bračnu luku , a romantičnu vezu su počeli 2016.

View this post on Instagram

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti