Irina Shayk je ukrala show: Prošetala u prozirnom bodiju

Piše: Redakcija

Irina Shayk (32) rodila je u aprilu prošle godine kćerku Leu, no brzo se vratila u formu za modnu pistu. Ruski supermodel je u utorak bio glavna zvijezda na reviji u Veroni za donje rublje Intimissimi, a malo toga je prepušteno mašti kada je prošetala u čipkastom, prozirnom bodiju.

Druga kombinacija je Irinu malo više pokrivala budući se njene grudi nisu nazirale kroz tkaninu. Njenim obožavateljima se, kako su komentirali, više svidio prozirni i slobodniji bodi.

– Ti si božica. Ovo je nevjerovatno. Moramo pogledati snimku cijele revije što prije. Ovo je najbolji model kojeg ste mogli uzeti. Ponovno je ukrala cijeli show – komentirali su fanovi. Dodali su kako je Irina ljepotom zasigurno muza kreatorima za nove kreacije.

Shayk je od 2015. u vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom (43) s kojim ima kćerku Leu. Ruskinja je nedavno rekla kako ona i dečko ne vode posebno ekstravagantan život.

– Nemam nimalo glamurozan život – istakla je Irina dodavši da voli privatnost i ne privlačiti pažnju kad je van modnih pisti. Rekla je kako uživa biti kod kuće i gledati rusku televiziju ili ići u kino, opuštati se s prijateljima te jesti u krevetu, a posebno obožava jesti sushi. Tvrdi kako ne drži nikakve posebne dijete te da naručuje hranu.

– Ne idem na dijete. Volim uživati u životu. Svaki put kada otputujem u Italiju ili Španiju, zaista mi gode specijaliteti tih zemalja. Sve ovisi o ravnoteži između vježbanja i jedenja – ispričala je Irina.

Dodala je kako nije savršena i da ima celulit.

– Imam loših dana s kosom i kožom. Ja sam samo obična osoba – zaključio je supermodel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti