Ko tu koga kopira: Meghan Markle kao Angelina Jolie

Piše: Redakcija

Vojvotkinju Meghan Markle već mjesecima prozivaju novom modnom ikonom koja je donijela dašak osebujnosti u stroga kraljevska pravila oblačenja. I dok ona reda skupocjene stajlinge od kojih zastaje dah, modni stručnjaci primijetili su jednu veliku sličnost u načinu odijevanja nje i poznate glumice Angeline Jolie.

Modni znalci malo su pomnije proučili stil Meghan Markle i došli do zaključka kako novopečena vojvotkinja ima mnogo sličnosti s glumicom Angelinom Jolie. Dvije Amerikanke dijele isti ukus kada je riječ o skupocjenim krpicama, dizajnerima te klasičnim komadima. Evo koje je modne savjete vojvotkinja Meghan naučila od nešto iskusnije kolegice Jolie.

1. Dizajn otvorenih ramena
Osim što djeluju izuzetno elegantno, haljine ili bluze otvorenih ramena dat će vašem izgledu dozu profinjenosti i ženstvenosti. To je još prije mnogo godina prepoznala holivudska zvijezda Angelina Jolie koja vrlo često nosi ovakve krojeve haljina. U takvim su izdanjima posebno naglašene ključne kosti koje su u ovom slučaju itekako vidljive kod izuzetno mršave Jolie.

Otkako je stigla u kraljevsku porodicu i Meghan je mnogo puta odabrala ovakve krojeve koji su je vrlo brzo pretvorili u pravu damu. Između ostalog i na dan vjenčanja nosila je haljinu francuske modne kuće Givenchy otvorenih ramena, a takvi su krojevi uskoro postili i njezin svojevrstan zaštitni znak.

2. Mala crna haljina
Držeći se one ‘s malom crnom haljinom nikada nećete pogriješiti’ Angelina Jolie pokazala je da igra na sigurno, a slično se može primijetiti i kod Meghan Markle.

Obje dame mnogo su puta na crvenom tepihu ali i na raznim ostalim događajima odabrale provjerenu kombinaciju crne jednostavne haljine uz koje su kombinirale decentne modne detalje i nakit, a pritom je do izražaja došla njihova prirodna ljepota.

3. “Nude” nijanse za važne događaje
Tamnoputim ljepoticama nude nijanse sjajno pristaju, pa se toga u određenim situacijama sjete Meghan i Angie. Slučajnost ili ne, obje su dame za važne događaje birale upravo svjetlije tonove haljina i to krutog kroja. Angelina je za premijeru svog filma ‘Unbroken’ prije četiri godine  obukla bež klasičnu haljinu s dodatnim plaštom u obliku zatvorene pelerine preko ramena.

Gotovo identično izdanje primjećujemo na 37-godišnjoj vojvotkinji ovoga juna kada je s kraljicom Elizabetom II. odradila prvi samostalni angažman. Givenchyjeva nude kreacija itekako je podsjetila na haljinu u kojoj je na crvenom tepihu zablistala Angelina.

4. Cijeli crni outfit
Američku glumicu bez pretjerivanja bi mogli prozvati kraljicom crnine jer u većini slučajeva bira upravo outfite crne boje i to bez detalja ijedne druge boje. Slojevito odijevanje u takozvani ‘all black’ outfit Angelini stoji izuzetno dobro, a očito je prednost ovakvih stajlinga prepoznala i supruga princa Harryja.

Ona je prošle zime, nakon preseljenja u London, nekoliko puta odabrala stajlinge crne boje od glave do pete i za to dobila brojne pohvale modnih kritičara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti