Oduševila novom fotografijom: Nina Badrić nikada nije bila ljepša

Piše: Redakcija

Nina Badrić sinoć je ostavila svoje pratitelje bez daha objavom svoje fotografije na Instagramu. Iako inače fanovi redovno nižu pohvale za pjevačicu, ovaj put su zaključili da je Nina nadmašila samu sebe.

“Nikad ljepša!”, “Da, najljepša”, “Prekrasna si”, “Neopisiva”…

View this post on Instagram

🎬 #rekaosi🤫

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nina je uz fotografiju stavila hashtag #rekaosi i simbol klape, što odaje da se pjevačica uredila za snimanje novog singla.

Nina u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica, a muzička diva osim novog singla ima još dobrih razloga za to. Naime, pjevačica odnedavno ljubi tajnovitog livanjskog poduzetnika Tina Bralu. Nina je sa šarmantnim muškarcem prošle sedmice viđena na večeri u zagrebačkom restoranu, a par je zajedno uživao i na Maldivima. Regionalni mediji pisali su i o tome kako se par prije nekoliko mjeseci i zaručio.

View this post on Instagram

@dvf #jumpsuit 🐞

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti