Sanja Marinković putovala šest hiljada kilometara kako bi pomogla siromašnima

Piše: Redakcija

Sanja Marinković, prepoznatljivo televizijsko lice prethodnih sedmica boravila je s članovima porodice u Zanzibaru. Voditeljica je putovala šest hiljada kilometara kako bi pomogla siromašnima.

– U blizini hotela nalazi se selo u kojem se nalazi pleme Masai, koje broji oko pola miliona ljudi. Svaka žena ima desetoro djece, a dane provode tako što prodaju nakit po plažama. Žive i rade u šumi, a dok su na plažama druže se sa turistima. Posljednji dan prije povratka u Beograd Sanja je zajedno sa članovima porodice poklonila garderobu, kao i obuću. Njen sin Strahinja je sve svoje igračke dao mališanima koji se nalaze u ovom plemenu. Doslovno sve što su mogli da im poklone su dali – kaže izvor za “Scenu”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti