Jelena Karleuša tvrdi da je mnogi ne vole zbog ovih osobina

Piše: Redakcija
 

Popularna pjevačica Jelena Karleuša ponovo je uspjela da iznenadi javnost svojim izjavama. Već je nekoliko puta izjavila da je svjesna da je svi u Srbiji mrze zbog njenog prevelikog uspjeha. Tome u prilog govori i činjenica da je samu sebe prozvala “diva”.

View this post on Instagram

Hello😎🏝🌞🧘🏼‍♀️👙#superyenge

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nije rijetkost da se obračunava s mnogim kolegama, ali i cijelim svijetom kada su u pitanju neki loši komentari. Nikome nije ostala dužna.

 

Ovog puta odlučila je da ostavi po strani sve one koji je ne vole, a u prvi plan stavi samu sebe. Na svom Twitter nalogu pjevačica je “malo pohvalila” sebe ovog jutra. Njene osobine su, naravno, u superlativu.

 

https://twitter.com/karleusastar/status/1037209209195180032

– Kako bih objasnila to što sam uvijek na meti čitavog Balkana? Vrlo jednostavno. Najljepša sam, najpametnija i najtalentovanija. Na sve to i bogata. Naravno da će me mnogi mrziti – napisala je Jelena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti