Sve zbog novca: Supruga Jamiea Olivera vidno zabrinuta

Piše: Redakcija

Poznati kuhar Jamie Oliver je krajem prošle godine priznao da ima finansijskih problema, te da u poslovnim poduhvatima jednostavno nije spretan kao u kuhinji. Naime, on je uložio 12,7 miliona dolara iz porodične štednje kako bi spasio svoj restoran, a sve zbog neodgovornosti menadžera koji su trebali voditi njegov posao. 
 
– Jednostavno smo ostali bez novca, što nismo očekivali. To nije normalno kad je posao u pitanju. Ljudi koji se bave menadžerskim poslom trebali su znati upravljati time. Imao sam dva sata da nabavim novac jer bi u suprotnom sve propalo – rekao je Jamie tada. 
 
No, dok se Jamie u javnosti pojavljuje, uglavnom, s osmijehom na licu, to se ne može reći i za njegovu suprugu Jools. Naime, ona je snimljena u šetnji s kćerkom i sinom, najmlađim članovima od petereo djece iz Oliver porodice, a fanovi poznatog kuhara su se složili da je izgledala neprepoznatljivo. Jools na licu nije imala šminku, te su joj se vidjeli podočnjaci, kao i namrgođeno i zabrinuto lice. Sve to su fanovi doveli u vezu s finansijskim poteškoćama poznate porodice. 
 
BGUK_1325907 - London, UNITED KINGDOM - *EXCLUSIVE* - Jamie Oliver's wife Jools Oliver pictured out and about in Highgate, London checking her phone. Jools wore a flower pattern dress with white trainers while out and about with her kids.
Pictured: Jools Oliver
BACKGRID UK 3 SEPTEMBER 2018, Image: 385209457, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti