Kim Kardashian odgovorila na tvrdnje o aferi s Drakeom

Piše: Redakcija

Kim Kardashian napokon je odlučila objasniti svima šta se zapravo dogodilo između nje i Drakea nakon što je cijeli internet počeo brujiti o mogućoj aferi između njih dvoje. 

Međutim, reality zvijezda oglasila ne na Instagramu u komentaru na video sa profila The Shade Room u kojem DJ Akademiks raspravlja s Nickom Cannonom o njihovoj mogućoj povezanosti.

Kardashianka je odlučno napisala:

– To se nikada nije dogodilo. Kraj priče.

Podsjećamo cijela se prašina podignula nakon što je jedan korisnik na Twitteru objavio niz dokaza prema kojima bi Drakeove pjesme mogle upućivati na to da je Kim misteriozna žena s kojom je imao aferu. 

Tviteraš pod imenom Tyler Morrison iznio je nekoliko sumnjivih stihova u kojima tvrdi da se radi o Kim pa čak i kartu njihovog naselja na kojoj se vidi da zvijezde žive blizu. 

O tome smo pisali ranije, a možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti