Diler koji je Demi Lovato doveo do ruba neće biti pod istragom policije

Piše: Redakcija

BrandonJohnson, diler koji je prodao Demi Lovato drogu od koje je gotovo umrla, neće biti pod istragom policije. 

Iako zvuči bizarno, policija tvrdi da nema razloga za stavljanje Johnsona pod istragu jer se cijeli incident tretira kao hitna medicinska intervencija te je izazvana od strane same Demi. 

https://www.instagram.com/p/BlOYPGKFagi/?hl=hr&taken-by=ddlovato

Diler je pred kamerama priznao da je pjevačici omogućio tzv. aftermarkert pills odnosno pilule koje su na neki način promijenjene u svom hemijskom sastavu, a u slučaju predoziranja pjevačice, pilule su bile ‘nadopunjene’ fentanilom.

Sve je češča takva praksa u uličnim drogama, a Johnson je otkrio da je Demi znala šta joj dajete da je prihvatila rizike koje konzumacija nosi. Prema njegovoj priči Demi ga je kontaktirala oko 4 ujutro i pozvala ga kod sebe kući te su gledali detektivske serije nakon čega je on otišao oko 7 ujutro. 

Pjevačica je u bolnici provela dvije sedmice, a nakon izlaska sama se prijavila na odvikavanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti