Osnivač brenda Dolce&Gabbana “popljuvao” vjenčanicu Chiare Ferragni

Piše: Redakcija

Ako ste bar malo proletjeli svojim Instagram ili Facebook novostima, sigurno znate da se najpoznatija italijanska blogerica Chiara Ferragni ovog vikenda udala za dugogodišnjeg partnera Fedeza Leonarda Lucia.

Chiara je tokom večeri promijenila tri haljine i izgledala je prekrasno. Bar je većina tako mislila. No, Harpers Baazar je na svom Instagramu objavio fotografiju poznate blogerice u prvoj vjenčanici koju je dizajnirala kuća Dior, a komentirao ju je i Stefano Gabbana.

Osnivač brenda Dolce&Gabbana napisao je “jeftino“, što je izazvalo negativne komentare.

– Jeftino? A što je s tvojim siromašnim modnim revijama s takozvanim ‘modelima’ na pisti? Srami se i odrasti – napisala je jedna korisnica Instagrama.

– Problemi u vlastitom raju pa imaš potrebu komentirati tuđi – napisao je drugi korisnik Instagrama.

Uprkos tome što je Stefano vjenčanicu nazvao jeftinom, proces njene izrade započeo je još prije godinu dana. Svaka haljina koju je Chiara nosila te večeri imala je mnogo ličnih detalja.

Prva je bila klasična vjenčanica od čipke, idealna za ceremoniju iz snova na prekrasnoj Siciliji.

View this post on Instagram

Family is everything 💘

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Chiara se odmah nakon vjenčanja presvukla u drugu vjenčanu haljinu, ukrašenu sitnim porukama i simbolima koji za nju imaju sentimentalno značenje.

– Od simbola oka do malog lava koji predstavlja njihova sina Leonea, s riječima pjesme ‘Favorisca i Sentimenti’ koje je napisao Fedez, ovi decentni ukrasi simboliziraju ključne trenutke života mladog para – objasnila je kuća Dior u instagramskoj objavi.

Treća je bila mini haljina koja je imala identičan gornji dio kao i druga, ali je donji zamijenjen kratkim tilom zbog kojeg je Chiara izgledala poput balerine.

https://www.instagram.com/p/BnMxhtdDjMo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti